Reacties Project “Leef-Tijd”

Algemene reacties:

De sterkte van het koor zit in het feit dat zij talenten in eigen geledingen heeft. Het koor heeft zangers die ook teksten kunnen schrijven en die daarin een bijzondere prestatie hebben geleverd. De dirigent die prachtige composities heeft gegeven en  vormgevers die alert waren op de overdracht en de uitvoering.

Er was de mogelijkheid om samen te werken met goede musici die precies de juiste sfeer toevoegden.  Acteurs die de Rei vormden waren overtuigend in hun teksten en in hun presentatie en droegen bijzondere kostuums met attributen. Jonge acrobates waren behendig én gracieus, ook de “dame en het hondje” hebben beiden hun rollen met verve gespeeld.  Het conservatorium van Enschede stelde voor elke voorstelling belangeloos de Marimba ter beschikking, een geweldige geste!

Reacties van overige bezoekers.

Beste Kanaljerood mensen,

Bedankt voor de indrukwekkende uitvoering van Leef-tijd. Wat hebben jullie er veel werk van gemaakt. Prachtige teksten, subtiele muziek. Ik heb genoten. Veel om te overdenken.

Met vriendelijke groeten,

Otto Engels.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Ik denk dat het één van de beste optredens was die ik ooit van Kanaljerood heb gezien.

Dit keer speelden decors geen rol, het ging om de muziek. Hele goede teksten en composities waren van hoge kwaliteit.

Mooi ook de rol van de drie acteurs en natuurlijk VONK. De inzet van het strijktrio was geniaal. De marimba ook.

Af en toe verdronk het koorgeluid in de muziek, maar dat mocht de pret niet drukken.  

Gerrit Tijhof.

2 Responses

  1. Anoniem
    Anoniem 1 mei 2017 at 17:16 |

    De teksten hebben mij echt tot nadenken gestemd. Ook werd er mooi gezongen.

Leave a Reply