Terugblik

Laatste voorstellingen LEEF-TIJD.

Kanaljerood heeft voorlopig de laatste voorstelling van haar project LEEF-TIJD uitgevoerd. Maar er is een grote bereidheid om nogmaals één of meerdere voorstellingen te geven en dat kan ook in een aangepaste versie. Het thema LEEF-TIJD blijft zeer actueel, net als de liedteksten die goed aansluiten bij themabijeenkomsten of congressen over ouder worden. Kanaljerood kan met deze liederen een boeiende muzikale omlijsting bieden aan een bestaand programma.

Heeft u hiervoor interesse?  Kijk bij Contact voor het telefoonnummer of e-mailadres van het Kanaljerood secretariaat. Hieronder ziet u een filmfragment uit onze voorstelling.

 Terugblik andere optredens 2017

Dag van de Vrede 21 september

Wij zongen in de Ontmoetingskerk in Enschede een aantal liederen uit onze voorstelling van het project ” Echo’s van de waanzin” uit 2014,  waarin het feit werd herdacht dat 100 jaar geleden Wereldoorlog I uitbrak. Kanaljerood zong liederen over oorlog en vrede.

Daarnaast zongen wij ook liederen met teksten uit een voormalig Enschede´s project waarin vluchtelingen teksten schreven die Jan Bijkerk op muziek heeft gezet.

 Amusing Hengelo 10 juni

Kanaljerood trad twee keer op tijdens het Korenfestival Amusing in Hengelo. Het eerste optreden werd buiten gegeven in het centrum van Hengelo en bestond uit  liederen uit het algemene repertoire. Het tweede optreden was in de grote zaal van het RABO Theater en bestond uit een impressie van de liederen en de teksten uit het Project  LEEF-TIJD.

 

2 Responses

  1. Alice Hammink Kanaljerood
    Alice Hammink Kanaljerood 14 mei 2017 at 11:04 |

    Je bent welkom! Kom eens langs op een repetitie op zondagavond, of bel even met onze secretaris Hella van Honschoten via 053-4314573. We gaan weer mooie nieuwe projecten aan!

Leave a Reply