Terugblik

Korte optredens 2018

– RAP voorstelling 16 september in de bibliotheek Almelo.

– RAP-Voorstelling 8 juli in Techniekmuseum HEIM/OYFO

Zie informatie en recensies Tubantia bij actueel-actueel nieuws op deze site.

– Vierkorenconcert 7 april

Een concert georganiseerd door de Hengelose Koren Koepel  waarin elk jaar 4 koren worden uitgenodigd om hun repertoire te laten horen. Beoordelaars geven meningen en adviezen over de uitvoeringen. De mening van de beoordelaars over het Kanaljerood-optreden kunt u lezen onder aan de pagina bij de response: “reacties van de jury”. 

–  De Zwanenhof  – Nieuwjaarsweek-  3 januari 

Kanaljerood heeft opgetreden met liederen uit het project LEEFTIJD. De liederen werden afgewisseld met gesproken teksten.

Korte optredens 2017

– Bertus Bolk Lezing 26 november.

Evenals in 2016, hebben we de muzikale omlijsting verzorgd in de jaarlijkse Bertus Bolk-lezing, georganiseerd door de PVDA Hengelo. Thema: Solidariteit in ons nieuwe lokale stelsel van ondersteuning en zorg. De lezing werd gegeven door Pieter Hilhorst.

– Dag van de Vrede 21 september.

Wij zongen in de Ontmoetingskerk in Enschede een aantal liederen uit onze voorstelling van het project ” Echo’s van de waanzin” uit 2014,  waarin het feit werd herdacht dat 100 jaar geleden Wereldoorlog I uitbrak. Kanaljerood zong liederen over oorlog en vrede. Daarnaast zongen wij ook liederen met teksten uit een voormalig Enschede´s project waarin vluchtelingen teksten schreven die Jan Bijkerk op muziek heeft gezet.

– Amusing Hengelo 10 juni 2017

 

3 Responses

  1. Alice Hammink Kanaljerood
    Alice Hammink Kanaljerood 14 mei 2017 at 11:04 |

    Je bent welkom! Kom eens langs op een repetitie op zondagavond, of bel even met onze secretaris Hella van Honschoten via 053-4314573. We gaan weer mooie nieuwe projecten aan!

Leave a Reply