Project Leef Tijd

Ons laatste grote project LEEF-TIJD uit 2017 had eigen teksten die aansloten bij onze beleving van het ouder worden en met composities van Iassen Raykov. Over:  ‘Oude Mensen , het ‘Hedonisme’, ‘Het Lege Nest’,  ‘De Bejaarde’. Als jij er niet meer bent’, over ‘Straks’, als we met pensioen zijn en dan nog een keer uit ons dak gaan! EWord ik nou echt ouder en is dat niet vreemd?

Reacties van publiek: 

Bedankt voor de indrukwekkende uitvoering van Leef-tijd. Wat hebben jullie er veel werk van gemaakt. Prachtige teksten, subtiele muziek. Ik heb genoten. Veel om te overdenken.  Otto Engels.

 Ik denk dat het één van de beste optredens was die ik ooit van Kanaljerood heb gezien. Dit keer speelden decors geen rol, het ging om de muziek. Hele goede teksten en composities waren van hoge kwaliteit. Mooi ook de rol van de drie acteurs en natuurlijk VONK. De inzet van het strijktrio was geniaal. De marimba ook. Af en toe verdronk het koorgeluid in de muziek, maar dat mocht de pret niet drukken. Gerrit Tijhof.

 Prachtige muziek, compliment componist. Prachtige teksten, compliment tekstdichters. Muziek en teksten pasten goed bij elkaar. Gedicht was ontroerend en werd goed voorgedragen. Thema ‘leeftijd’ was goed gevonden. Alles werd uit het hoofd gezongen. Koorleden zijn betrokken bij elkaar en dat stralen ze uit naar het publiek. Indringend, niet perfect, maar de mooie muziek en het thema maken dit ruimschoots goed. Juryrapport ‘Vierkorenconcert’ Hengelo.

   

2 Responses

  1. Jamar
    Jamar 27 april 2020 at 07:19 |

    Wonderfull great site http://xnxxselingkuh.site/sitemaps/1.html belletaylor A board vetting process that goes beyond the candidate’s ownbackground and focuses on a firm’s history could end upexcluding a large number of contenders, said Joel Blumenschein,a former FINRA board member who resigned last year with lessthan three months before his term was to end.

  2. Williams
    Williams 26 april 2020 at 23:49 |

    I stay at home and look after the children http://xnxxanime.site/sitemaps/2.html xvidoes2018 Dutch corporate income tax, at 25 percent, is relatively high. But exemptions and bilateral deals reduce it sharply. Today the Netherlands is a centre for “treaty shopping” – where multinationals pick and choose locations depending on the tax benefits, which can often reduce effective tax rates to below 10 percent.

Leave a Reply