LID WORDEN

KANALJEROOD ZOEKT KOORGENOTEN       

Ben je 50 + en houd je van zingen? Kun je bij een ander koor niet terecht vanwege je leeftijd? Kom dan eens bij ons luisteren en meezingen!

WAT IS KANALJEROOD ?

Kanaljerood is een maatschappij kritisch projectkoor, dat zich bezighoudt met wat er speelt in de actualiteit. Regelmatig wordt er een nieuw project ingestudeerd. Bij een thema worden liederen gezocht, zelf teksten geschreven / vertaald, of liederen gecomponeerd. Wat wij zelf kunnen, doen wij zelf; wat wij niet zelf kunnen, vragen wij aan anderen.

WAT IS EEN PROJECT ?

Hier een voorbeeld. In het project ‘leeftijd’ –nu 5 jaren geleden– bezongen wij ons ouder worden en de gevoelens die daarmee samenhangen; een geheel door koorleden zelf geschreven project, met teksten op muziek gezet door onze dirigent. Een CD opname met tekstboekje is nog beschikbaar. Ideeën voor projecten worden aangedragen door koorleden. Bij voldoende draagvlak zorgt een werkgroep voor uitwerking. Kanaljerood zingt niet alleen, wij creëren ook!

WIE ZIJN WELKOM ?

Iedereen die van samen zingen houdt en wil werken aan gezamenlijk gekozen thema’s met maatschappelijke relevantie, en af en toe ook (letterlijk) grensoverschrijdend wil optreden. We hebben nl ook contact met het  Duitse koor La Lega. Je hoeft niet perse het muzieknotenschrift machtig te zijn en je hoeft geen zangtest te doen. Wel gaan wij met je bepalen of je sopraan, alt, tenor of bas bent. Indien noodzakelijk wordt in die stemgroepen afzonderlijk gerepeteerd. Wij repeteren wekelijks op zondagavond in de Tempel vanaf 19.30 uur tot 21.45 uur, met een drankje na afloop, kosten lidmaatschap € 16.= per maand – incl. koffie en/of thee. Kom vrijblijvend luisteren en bedenk of dit ook iets voor jou is!

Als je het iets lijkt, stuur dan een mail naar info@kanaljerood.nl. Dan weten wij dat je komt en zetten wij een stoel voor je klaar,

VAN HARTE WELKOM !