Repetities

De koorrepetities zijn wekelijks op zondagavond van 19.30 – 21.45 uur en worden gehouden in Buurtcentrum De Tempel in de Kasbah in de wijk Groot Driene.  Adres is Booggang 2, 7552 JZ Hengelo. 

Er wordt gestart met een korte inzingoefening. Halverwege is er een pauze van ongeveer 15 minuten. Na afloop is er gelegenheid om aan de bar met een drankje wat na te praten.

KOORWEEKEND

Elk jaar houdt Kanaljerood een koorweekend waarin een nieuw project wordt besproken, uitgeprobeerd en verder uitgewerkt.  Zo ook in november 2022. Het koor verbleef op een mooie locatie in Hertme en heeft 2 dagen met energie en enthousiasme gewerkt.  Het was een zinvol en plezierig weekend en er is vertrouwen dat er een mooi en muzikaal project gaat komen!

 

De voorstellingen  “Van een betere wereld dromen” worden gehouden op:

14 APRIL SCHOUWBURG HENGELO

15 APRIL MUZIEKTHEATER ENSCHEDE

Kanaljerood is op zoek naar uitbreiding!  U hoeft geen zeer geoefende zanger te zijn of notenschrift te beheersen en er is geen stemtest nodig. Bent u 50+, houd u van zingen en voelt u een betrokkenheid met wat er in onze samenleving speelt ? Laat dan uw stem met ons ‘meeklinken’! U kunt zich ook tijdelijk voor de duur een project (1,5 jaar) bij het koor aansluiten. Kom vrijblijvend eens luisteren en kijken tijdens een repetitie. Of kom naar een van de voorstellingen!

Email:              info@kanaljerood.nl

Telefonisch:  053 – 4314573  (secretaris Hella van Honschooten)